Bir diğer anlamda tanınmış olmak isim yapmak ebruliyi nasıl etkiledi?
Çok fazla bir şey değişmedi,sadece sesimle tanındığım için yolda kimse önüme atlamıyor ebruliii diye Smile
Kişilik olarakta bir şey değişmedi,netice de bu benim işim.2 saat yayındayım,sonrasında bende sıradan bir insanım
2-Her zaman bilinen bir gerçek vardır ki başarıyı korumak, başarıyı yakalamaktan daha önemlidir..
Bu durum sizii etkiledimi? Zaman zaman bu anlamda tereddütleriniz, endişeleriniz oldu mu?
Herkes bir işe başlarken tabiki başarılı olmayı ister, ki bu bizim işimiz de çok daha önemli.Ben uzun yıllardır bu işin içindeyim Ve başarımı korumak için özel bir çaba sarfetmedim.Bence doğallık ,samimiyet ve mütevazilik başarının temel kaynağı,bunları koruyunca doğal olarak başarını da
korumuş oluyorsun
3-Ebrulinın kariyeri ile ilgili planları nelerdir?
İlerleyen zamanlarda yapmak istediğiniz gerçekleşmek istediğiniz projeleriniz varsa bahseder misiniz?
Hiç bir zaman planlı programlı olmadım ben,o yüzden kariyerle ilgili de planlarım yok.Zamanı gelince jübilemi yapıp evimin hanımı olacağım
4-Bütün bu stüdyo radyo koşturmacası, dışında günlük hayatınızda neler yaşamaktan keyif alırsınız?
Rutinleriniz ve hayatınızın renklerinden bahseder misiniz?
hımm günlük hayatım geç yattığım için geç başlıyor
genelde evimdeyim,akşam yemeği ve sonrasında tv,çay,internet en sevdiğim üçlü Evde olmak benim için en büyük keyif diyebilirim:)Bunun yanı sıra
Arkadaşlarımla olmak,alışveriş yapmak,uyumak,seyahat etmek keyiflerim arasında
5-Tanımadıgınız ınsana guvenmek ıcın ılk ne sorarsınız?
Tanımadığım insanla konuşmamki zaten Konuşsam da zaten tek soruyla güvenebileceğimi zannetmiyorum...
6- Ev işlerinde hiç sevmediginiz hangisi?
Ev işimi hiçbirini sevmem de yapmam da
7- Kirildiginiz bir kisi tekrar ne yaparsa barisirsiniz?
Bu konu da biraz katıyım ben ,ne yaparsa yapsın, affetmem uzun zaman alıyor.
8- Çabuk aglarmisiniz.sulu gozlumusunuz?
Aksine çok zor ağlarım..
9- Seni en cok ne sinir eder?
Günlük hayatta herşeye sinir olabiliyorum:)
Ama genel anlamda, samimiyetle saygısızlığı karıştıranlara ve bekletenlere sinir olurum.
10- Etkisinde kaldigin bir film varmi ?
Titanic'i izlediğimde çok etkisinde kalmıştım ,hatta ikinci kere izlemeye gitmiştim..
Bende kendisine başarılarının devamını diliyorum ve vermiş olduğu içten cevaplar için tüm aşkfm dinleyicileri adına teşk ediyorum