Haftanın Ropörtajı : Ebruli

Arabesk hakkında köşe yazıları sanatçı ve programcılarla ropörtajlarınızı forum kuralları dahilinde paylaşabilirsiniz

Moderatör: sonubelli

Haftanın Ropörtajı : Ebruli

Mesajgönderen ozi06 » 27 Oca 2010, 09:27

1-Sizi geniş kitlelerle buluşturan yaşamınızda günlük hayatınızda neler değişti, neler aynı kaldı?
Bir diğer anlamda tanınmış olmak isim yapmak ebruliyi nasıl etkiledi?

Çok fazla bir şey değişmedi,sadece sesimle tanındığım için yolda kimse önüme atlamıyor ebruliii diye Smile
Kişilik olarakta bir şey değişmedi,netice de bu benim işim.2 saat yayındayım,sonrasında bende sıradan bir insanım

2-Her zaman bilinen bir gerçek vardır ki başarıyı korumak, başarıyı yakalamaktan daha önemlidir..
Bu durum sizii etkiledimi? Zaman zaman bu anlamda tereddütleriniz, endişeleriniz oldu mu?

Herkes bir işe başlarken tabiki başarılı olmayı ister, ki bu bizim işimiz de çok daha önemli.Ben uzun yıllardır bu işin içindeyim Ve başarımı korumak için özel bir çaba sarfetmedim.Bence doğallık ,samimiyet ve mütevazilik başarının temel kaynağı,bunları koruyunca doğal olarak başarını da
korumuş oluyorsun

3-Ebrulinın kariyeri ile ilgili planları nelerdir?
İlerleyen zamanlarda yapmak istediğiniz gerçekleşmek istediğiniz projeleriniz varsa bahseder misiniz?

Hiç bir zaman planlı programlı olmadım ben,o yüzden kariyerle ilgili de planlarım yok.Zamanı gelince jübilemi yapıp evimin hanımı olacağım

4-Bütün bu stüdyo radyo koşturmacası, dışında günlük hayatınızda neler yaşamaktan keyif alırsınız?
Rutinleriniz ve hayatınızın renklerinden bahseder misiniz?

hımm günlük hayatım geç yattığım için geç başlıyor :)Kalkar kalkmaz çay ya da nescafe içerim,tv de gündemi takip ederim,hazırlanır radyoya gelirim.Program sonrası
genelde evimdeyim,akşam yemeği ve sonrasında tv,çay,internet en sevdiğim üçlü Evde olmak benim için en büyük keyif diyebilirim:)Bunun yanı sıra
Arkadaşlarımla olmak,alışveriş yapmak,uyumak,seyahat etmek keyiflerim arasında

5-Tanımadıgınız ınsana guvenmek ıcın ılk ne sorarsınız?

Tanımadığım insanla konuşmamki zaten Konuşsam da zaten tek soruyla güvenebileceğimi zannetmiyorum...

6- Ev işlerinde hiç sevmediginiz hangisi?

Ev işimi hiçbirini sevmem de yapmam da

7- Kirildiginiz bir kisi tekrar ne yaparsa barisirsiniz?

Bu konu da biraz katıyım ben ,ne yaparsa yapsın, affetmem uzun zaman alıyor.

8- Çabuk aglarmisiniz.sulu gozlumusunuz?

Aksine çok zor ağlarım..

9- Seni en cok ne sinir eder?

Günlük hayatta herşeye sinir olabiliyorum:)
Ama genel anlamda, samimiyetle saygısızlığı karıştıranlara ve bekletenlere sinir olurum.

10- Etkisinde kaldigin bir film varmi ?

Titanic'i izlediğimde çok etkisinde kalmıştım ,hatta ikinci kere izlemeye gitmiştim..

Bende kendisine başarılarının devamını diliyorum ve vermiş olduğu içten cevaplar için tüm aşkfm dinleyicileri adına teşk ediyorum
En son ozi06 tarafından 29 Oca 2010, 03:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ozi06
Yeni Üye

Mesajgönderen sonubelli » 27 Oca 2010, 13:06

programcılarımızdan ilk konuğumuz ebruli olmuş :lol: ozan ropörtajın ve bizlerle paylaştığın için ebrucum sende konuk olduğun ve bizlere vakit ayırıp cevapladığın için teşekkürler :wink:
En son sonubelli tarafından 29 Oca 2010, 05:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
sonubelli
Super Moderator
Super Moderator

Mesajgönderen ebrulisaatler » 27 Oca 2010, 16:02

Ben teşekkür ederim, benim için zevkti :wink:
----------------------- Resim
Kullanıcı avatarı
ebrulisaatler
VIP
VIP

Mesajgönderen can06 » 27 Oca 2010, 20:19

ebru ablayı tanıdığımız kadarıyla hepsi doğru ; bizimle paylaştığınız için ebru ablaya ve ozi06'ya teşekkürler
---------------- Resim
Kullanıcı avatarı
can06
VIP
VIP

Mesajgönderen ozi06 » 29 Oca 2010, 03:54

ben teşk ederim özellikle ebruliyede beni ve sevenlerini kırmadığı için gerçi ben sizin kadar tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla harbi kız derler ya öyle samimi ve içten iyi bir yüreği var dunyalar tatlısı biri dilerim ALLAH herzaman gönlüne göre kalbine göre verir ebrunun
Kullanıcı avatarı
ozi06
Yeni Üye

Mesajgönderen ebrulisaatler » 01 Şub 2010, 17:00

Güzel sözlerin için teşekkür ederim ozi :wink:
----------------------- Resim
Kullanıcı avatarı
ebrulisaatler
VIP
VIP

Mesajgönderen tekin » 01 Şub 2010, 23:04

röportaj için teşekürler ozi06